ALGUNS COMPAREN LA SEVA VEU AMB LA DE WHITNEY HOUSTON

El vídeo viral de la noia que va ser descoberta quan cantava mentre treballava netejant banys

Una atleta xilena penja a Twitter la gravació de la noia i aconsegueix que diversos programes de televisió i productors musicals s'interessin per ella

evelyn

evelyn

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El vídeo en el qual apareix cantant una noia anomenada Esterlinda als banys públics d’un centre comercial de Xile s’ha fet viral després que l’atleta xilena Evelyn Ortiz el compartís en el seu compte de Twitter a l’haver-la escoltat cantar mentre la noia treballava.

L’atleta va demanar als seus seguidors a Twitter que l’ajudessin a fer viral el vídeo de l’Esterlinda, perquè la noia de 22 anys, que va arribar des d’Haití a Xile fa dos anys, pogués aconseguir el seu "somni" de "ser cantant". Després de la repercussió del vídeo, mitjans televisius xilens com ara Canal 13 van convidar l’Esterlinda al seu programa 'Bienvenidos’ "per conèixer el seu talent".

Diferents personalitats del món de la música com el compositor Quique Neira han mostrat el seu recolzament a l’Esterlinda a Twitter. El cap de l’empresa de neteja per a la qual treballa la noia ha explicat en declaracions per al programa Chilevisión Noticias que la seva veu s’assembla a la de Whitney Houston.

Notícies relacionades

L’Esterlinda també ha aconseguit el suport de la compositora xilena Denisse Malebrán, que, després d’haver reuitejat el missatge de l’atleta i d’haver contactat amb ella, ha assegurat que recolzarà l’Esterlinda "amb el seu equip tècnic" per consolidar la seva carrera musical com "una cosa seriosa, duradora i no només uns minuts de fama".

Segueix Extra  a Facebook