Al Canadà

Una dona es queda adormida a l'avió i es desperta sola i a les fosques

Investiguen per què els treballadors no es van adonar que quedava una passatgera al seu seient

Va haver d'obrir la porta i demanar auxili als empleats que conduïen els carros d'equipatge

aircraft-2104594 1920

aircraft-2104594 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Tiffani Adams viatjava en avió de Quebec a Toronto, un trajecte al Canadà que amb prou feines dura una hora i mitja però que s’ha convertit en el pitjor malson per a ella.

"Em vaig quedar adormida a la meitat del meu curt viatge d’hora i mitja", va publicar a la pàgina de Facebook d’Air Canada. "Em vaig despertar a mitjanit congelada, al meu lloc i en completa foscor", explica, en la que narra que va ser una experiència que semblava un malson.

Quan es va veure en aquesta situació, va provar de trucar a un amic, però el mòbil no tenia bateria i es va apagar. Va provar de carregar-lo, però no tot a l’aeronau estava apagat. "Com a algú que pateix ansietat, us puc dir com d’aterridor va ser això".

Després d’un moment crític, va aconseguir obrir una porta de l’avió, però es va veure a si mateixa a diversos metres d’altura sense poder sortir-ne.

Notícies relacionades

Va provar de demanar auxili des d’allà, fins i tot als treballadors dels carros d’equipatge, fins que un empleat es va quedar en xoc al veure-la. "Va preguntar com podia ser que m’haguessin deixat a l’avió. Em pregunto el mateix", diu indignada.

Air Canada està revisant l’incident i investigant per què els empleats d’aquest vol no es van adonar de la situació.