Vist a Twitter

L'entrenament del campió del concurs de bufetades de Sibèria: així destrossa síndries

Al març es va donar a conèixer arrasant els seus rivals en un concurs de bufetades que es va fer viral

sandia

sandia

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Vasili Kamotski ja és tota una eminència a les xarxes socials. La seva victòria en el famós concurs de bufetades de Sibèria, o Festival Power Show, ha convertit aquest granger de 28 anys en algú que segueixen milers de persones amb la simple intenció de veure a qui o com dona una bufetada.

El mes de març passat el seu vídeo arrasant amb els rivals es va fer viral en diferents xarxes socials i va convertir el seu concurs en la imatge del moment. Ara, hi ha qui s’ha fixat en la seva manera d’entrenar.

En el vídeo publicat a Twitter situen el campió de mastegots i adverteixen de la forma en què practica per a aquests campionats. ¡Amb síndries! En les imatges es pot veure com primer entrena l’altura a què ha d’estar la mà, centrada a la síndria, i després dona el cop fins a rebentar-la d’una sola plantofada.

Notícies relacionades

Kamotski és ja un generador de contingut per si mateix, des que guanyar uns 420 euros per arrasar amb tots els seus rivals aprofitant-se de la seva força i dels 160 quilos que manté dret. 

"En realitat vaig anar per veure l’espectacle, però els meus amics em van animar a participar-hi i m’hi vaig llançar", deia llavors. Veient la seva progressió i les possibilitats de guanyar diners, no és estrany que ara es prengui seriosament això de practicar amb síndries.