Vist a Twitter

La lliçó d'uns nens als seus pares: aturen el partit de futbol i els donen l'esquena com a protesta per la seva violència

L'escena es va produir en una trobada d'infantils entre el Màlaga i l'Sporting de Portugal

Els nens andalusos van fer gestos de desaprovació als seus pares

ball-3492998 1920

ball-3492998 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

La violència és un tema recurrent en el futbol. Pràcticament cada setmana es viraliza a les xarxes socials algun gest antiesportiu no només en l’elit, sinó en el futbol base, on els nens aprenen ràpidament sobre els comportaments de la grada. De vegades fins i tot dels pares. 

Precisament nens i pares han sigut protagonistes de l’últim vídeo viral sobre aquesta violència. En aquest cas, els menors són els que donen una lliçó als més grans, que protagonitzaven una forta discussió a la grada. 

L’escena es va produir durant un partit de futbol-7 entre infantils del Màlaga i de l’Sporting de Portugal al torneig Costa de la Luz, a Punta Umbría. Els malaguenys van veure que a les grades hi havia enfrontaments entre els pares, i no van dubtar a parar el partit i dirigir-se allà.

Notícies relacionades

En les imatges de Canal Sud es veu com els nens formen un bloc, units, d’esquena als seus progenitors, i com els fan gestos de desaprovació. 

“Aplaudiment a aquests xavals que donen l’esquena a la violència”, diuen els comentaristes de la trobada a la televisió pública andalusa, Santiago Roldán, Ángel Acién i Javier Franco. "¡Sí senyor! ¡Bravo!"