Vist a Twitter

El sorprenent canvi d'un gos: de no tenir mobilitat a les potes a córrer amb el seu amic inseparable

Piojito tenia tres mesos i estava abandonat al carrer sense poder caminar i amb molt poc pes

Una família l'ha recuperat fins a convertir-lo en un gos totalment sa

perro-6

perro-6

4
Es llegeix en minuts
María Aragón

El van abandonar, no podia caminar, amb prou feines pesava dos quilos i tenia cara d’haver patit molt durant la seva curta vida. Però afortunadament es va topar amb la família ideal per tirar endavant. En només un any, va passar de no poder caminar a córrer sense problemes i trobar un amic inseparable fins a convertir-se en estrella de les xarxes socials.

La seva història, pas a pas i vídeo a vídeo, ha emocionat milers de persones a Twitter, on Marce Tabares ha narrat un canvi que semblava increïble quan va arribar a casa. 

El passat 1 de juny era l’aniversari delPiojito, com li diu el seu amo. Va ser llavors quan va trobar l’amor d’una família que ho faria tot perquè tornés a caminar. Només tenia tres mesos i estava al carrer. No van dubtar a acollir-lo. 

Tenia més pèl que cos. Quan el van rentar, van veure que era tan petit que amb prou feines hauria sobreviscut gaire més temps.

Quan van anar al veterinari, el diagnòstic era clar. Tenia un problema a la columna però amb feina i tractament podrien recuperar la mobilitat posterior. 

Van aconseguir una cadira de rodes adaptada i va aprendre a ‘conduir’: 

La paciència era clau en el procés. Tota la família involucrada amb un objectiu comú: fer que tornés a caminar i que pogués viure amb normalitat. 

Hi va haver algun imprevist.

Anaven pel bon camí. 

Setmanes i setmanes de feina amb el nou carro. Fins que els va donar la gran sorpresa. ¡Va sortir disparat! 

Notícies relacionades

Va ser llavors quan van tornar al pla inicial, que era recobrar-li la salut i donar-lo en adopció. Però quan en parlaven es van adonar que ja era impossible. Era part de la família. 

Especial agraïment de Marce a un gran artífex d’aquesta recuperació: Draco, el seu millor company. 

Temes:

Gossos Twitter