A NY, XANGAI I LONDRES

Nike comença a incloure maniquins 'plus size'

Fa dos anys, el gegant de la moda esportiva va estrenar una línia amb noves talles extragrans que promocionen famoses models i 'influencers'

1268177

1268177

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La botiga insígnia de Nike a Londres ha introduït maniquins de talla gran a la seva nova planta per a dones, la qual cosa representa un pas més cap a la política d’inclusió de la marca de roba esportiva.

Inaugurat aquest dimecres, la nova planta per a dones a NikeTown London  està inspirada en les botigues de referència Nike House of Innovation a Nova York i Xangai, particularment en el seu disseny quadriculat i flexible per reorganitzar ràpidament l’espai durant tot l’any (la configuració actual, per exemple, es basa en el Mundial 2019 de futbol femení d’aquest estiu a França). 

"Per donar suport a la diversitat i la inclusió en l’esport, l’espai no només celebrarà els atletes locals d’elit i de base a través del contingut visual, sinó que també mostrarà els maniquins Nike ‘plus size’ per a esport per primera vegada en un espai comercial", ha dit Nike en un comunicat.

Sarah Hannah, directora general i vicepresidenta de Nike per a dones a Europa, l’Orient Mitjà i l’Àfrica, ha resumit així la nova aposta: "Amb l’increïble impuls en l’esport de les dones en aquest moment, l’espai redissenyat és només una mostra més del compromís de Nike d’inspirar i servir l’atleta femenina".

El gegant de roba esportiva segueix així la iniciativa que van començar abans detallistes com ara Old Navy i Nordstrom, així com els grans magatzems Debenhams del Regne Unit.

Noves talles

El 2017, Nike va treure una gamma de talles grans per a dones, amb talles des de l’XL fins a l’XXL, amb una campanya que va protagonitzar la model Paloma ElsesserPaloma Elsesser, les influencers Grace Victory Danielle Vanier, i la llançadora de martell Amanda Bingson.

Posteriorment, la marca va llançar una col·laboració a llarg termini amb Victory el 2018, que va escriure a Twitter: "Estic molt orgullosa i amb ganes de compartir una narrativa diferent per exercir".

"Volem la mateixa roba que la resta, en mides més grans, disponible a la botiga", va demanar públicament l’escriptora Laura Capon.

Notícies relacionades

Els models de talla gran, incloent-hi Tess Holliday, Lauren Nicole i Bella Golden, hi van afegir els seus noms. 

Segueix Extra  a Facebook