Vist a YouTube

Un mico devora ànecs en un zoo davant de l'angoixa dels visitants

La mare ànec va intentar evitar l'atac protegint els petits, incapaços de saltar una taula de fusta per fugir

El babuí va arrencar el cap a una de les cries davant els nens del zoo d'Amersfoort, a Holanda

mono-1

mono-1

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Semblava una situació quotidiana entre un mico i un ànec, però es va convertir en una escena dramàtica per als visitants al zoo d’Amersfoort, a Holanda. 

Va passar el passat 31 de maig. Quan els visitants estaven plàcidament observant el comportament dels micos, es van trobar unes imatges desagradables pròpies de la naturalesa. 

En el vídeo, veiem com la mare ànec intenta protegir les seves cries de l’atac d’un mico. Ho fa intentant que es fiquin al seu cau, però els petits no aconsegueixen saltar les taules de fusta que per a ella no tenen cap dificultat. 

Notícies relacionades

L’ànega intenta distreure el mico canviant de posició constantment, girant l’objectiu de l’animal, però després d’una picabaralla entre tots dos, el primer aconsegueix agafar algunes de les cries per menjar-se-les. Primer una d’elles en el mateix lloc, i després un de més gran que s’emporta a la zona on són els seus companys.

Allà disfruta del menjar deixant atònits els visitants, que entre crits de sorpresa van veure com el babuí arrencava el cap a l’ànec davant dels nens.