Vist a Twitter

La reunió de propietaris que té més intriga que el final de 'Joc de trons'

Robatoris, gemecs, olor de milanesa i waska a l'ascensor són els temes a tractar

cartel

cartel

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

La convivència amb els veïns és un dels grans reptes diaris per a moltes persones, especialment en pisos de grans ciutats on les parets poden semblar de paper. Hi ha els que en són plenament conscients i proven de respectar el descans dels altres, però no sempre és així. 

Els cartells als replans s’han convertit ja en tot un gènere a internet, on des de fa anys proliferen les advertències entre veïns. Festes, soroll, brutícia, animals... Molts són els factors que alteren l’entesa entre els que viuen en tan poc espai. I curiosament sol manifestar-se de la mateixa manera, amb papers ben visibles no volent (o no sabent) assenyalar els responsables. 

L’última foto viral va en aquesta direcció. Tot i que està datada fa mesos, és ara quan un tuiter ha generat un gran debat sobre el que deu passar en aquest edifici. 

En la reunió hi ha diversos temes estrella. El primer és la convivència, que imaginem que ha d’englobar tot el que passa en aquesta comunitat. Però després passem a l’acció, a qüestions més pròpies d’una sèrie: robatoris, gemecs, olor de milanesa i waska a l’ascensor.

Com deia el tuiter Ray Ray Afrika, que compartia aquesta foto, hi ha més intriga allà que al final de ‘Joc de trons’. I les reaccions no van tardar a arribar. Hi ha els que van veure certa similitud amb una altra sèrie, ‘Aquí no hay quien viva’.

Les incògnites són diverses i els usuaris d’aquesta xarxa social volen saber-ho tot. ¿Quant pagarien per veure què va passar finalment en aquesta reunió?

Sens dubte dos elements de la reunió s’emporten tots els focus. 

Notícies relacionades

Y lo más importante. ¿Quién se atreve a preguntar por el último punto?

Que no falti l’humor.