Viral a la Xina

Un pop ataca una 'influencer' que va intentar menjar-se'l viu en directe

"¡M'ha desdibuixat la cara!", acaba dient després d'arrencar-se'l

Feia dues setmanes que pujava vídeos amb animals i es preguntava per què no estaven entre els més vistos

pulpo

pulpo

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Intentava menjar-se un pop viu i va acabar amb la cara desfigurada. La jove xinesa coneguda com a Seaside Girl Little Seven ha fet el salt definitiu cap al món dels 'influencers' fent-se famosa a tot el món per retransmetre en directe l’atac de l’animal. 

En el vídeo, de tot just un minut, es veu com la noia intenta arrencar-sede la cara el pop, que s’hi agafa amb força fins a deixar-li diverses marques i ferides amb sang a les galtes.

Notícies relacionades

En les primeres imatges no sembla tenir por del pop, que comença a estirar els seus tentacles per agafar-se a un ull, al nas i a la boca. Però al notar la força del mol·lusc, comença a espantar-se estirant-lo entre crits i plors. "¡M’ha desdibuixat al cara!", acaba dient.

A través de la popular plataforma de vídeos Kuaishou, aquesta noia procedent de Lianyungang ha mostrat durant dues setmanes com es menja animals de mar vius com ara crancs i llagostes. En una de les ocasions es preguntava precisament per què els seus vídeos no estaven entre els més comentats, una cosa que ha fet sospitar sobre la seva intenció de convertir-se en viral.