A Galícia

Una esquela demana no portar flors al cementiri i destinar els diners a un nen amb càncer

María Mercedes, de 84 anys, moria a l'Hospital de la Corunya i a la seva esquela hi posava un missatge emotiu

La mare de Noel, el nen per a qui demana ajuda, es va posar a plorar al conèixer la petició

esquela

esquela

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

María Mercedes Purriños tenia 84 anys i tenia demència, però hi havia una causa per a la qual tenia molta consciència. La setmana passada va morir a l’Hospital de la Corunya, i aquest diumenge apareixia una esquela a La Voz de Galicia que ha emocionat les xarxes socials. 

S’hi demanava no enviar flors, i que els diners que s’hi anessin a invertir els destinessin a la Fundació Cris contra el Càncer per ajudar Noel, un nen que lluita contra un medul·loblastoma.

Noel té dotze anys i des dels vuit lluita contra un tumor cerebral. Aquest any, la seva família va descobrir un tractament a la Unitat de Teràpies Avançades per a Càncer Infantil a l’Hospital Universitari La Paz (Madrid) promogut per la Fundació Cris contra el Càncer.

Notícies relacionades

No obstant, es tracta d’un projecte que no pot tirar endavant per falta de finançament i per això s’ha demanat col·laboració a través de peticions solidàries.

Al veure que la família de María Mercedes comunicava aquest missatge a través de l’esquela al diari, la mare del nen es va posar a plorar, com explica La Voz de Galicia.

Temes:

Galícia