Versalles prepara una 'rave' a l'estil de Maria Antonieta del segle XXI

La cita de música electrònica serà el 8 de juny i estarà oberta al gran públic

5617714 59

5617714 59
TO GO WITH AFPEntertainment-film-Cannes - Hand out production still from Us film Marie-Antoinette directed by Sofia Coppola, competing in the 59th International Cannes Film Festival for the prestigious Palme d’Or award at this year’s Cannes film festival, which will be held from 18 to 28 May 2006 on the French Riviera.    AFP PHOTO

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Palau de Versalles acollirà la seva primera rave aquest estiu. Des de l’època de Lluís XIV i després amb la reina Maria Antonieta, aquest château va ser el lloc on es van viure les festes més elegants. Tot i que cada any es continuen celebrant balls de màscares, aquest estiu els jardins de palau celebraran per primera vegada un festival de música electrònica obert al gran públic: Versalles Electro

La 'rave' al castell tindrà lloc el 8 de juny a les terrasses del palau, just al costat del famós Saló dels Miralls.

A diferència de les festes que organitzava per al seu tall la famosa reina que va acabar guillotinada el 1793, la macrofesta d’aquest estiu serà accessible per a tothom. L’entrada més barata costa 22 euros, la que dona accés a la zona VIP i a una copa de xampany, 60 euros, i 160 euros, la que ofereix dues copes de xampany i accés també a un bufet. 

Ball als jardins

Les terrasses amb vista als jardins francesos es transformaran en una pista de ball gegant perquè la gent pugui ballar tota la nit. 

El Versailles Electro comptarà amb les actuacions de populars DJs de l’escena electro francesa, incloent-hi Breakbot x Irfane, Myd i So Me.

Aquesta no serà una rave tradicional, ja que començarà a les 20.30 hores i acabarà a mitjanit. A més, els menors de 18 anys també podran disfrutar de la cita si van acompanyats d’un tutor. Això de portar cotilles i perruques ja va a gust del personal.

Notícies relacionades

El regi edifici acull durant tot l’any tota classe de cites musicals, si bé es tracta d’òperes i concerts de música clàssica. A més, al Saló dels Miralls se celebren regularment balls de disfresses.

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

França