Anar al contingut

FEBRE SERIÒFILA

Un 'Tron de Ferro' amb més de mil brètzels

La xef Michelle Gatton ha creat una rèplica deliciosa i cruixent de l'icònic seient de 'Joc de trons'

El Periódico

EPA2811. NUEVA YORK (ESTADOS UNIDOS), 29/03/2019.- Fotografía que muestra el último de los seis tronos que HBO, la productora de la serie de culto Juego de Tronos, había escondido por el mundo, este viernes en Nueva York (Estados Unidos). El imponente trono de hierro compuesto por decenas de espadas, uno de los símbolos más reconocibles del programa, apareció hoy en el parque Fort Totten del distrito de Queens, en Nueva York, donde el próximo miércoles tendrá lugar el estreno de la octava y última temporada. EFE/ Alba Vigaray

EPA2811. NUEVA YORK (ESTADOS UNIDOS), 29/03/2019.- Fotografía que muestra el último de los seis tronos que HBO, la productora de la serie de culto Juego de Tronos, había escondido por el mundo, este viernes en Nueva York (Estados Unidos). El imponente trono de hierro compuesto por decenas de espadas, uno de los símbolos más reconocibles del programa, apareció hoy en el parque Fort Totten del distrito de Queens, en Nueva York, donde el próximo miércoles tendrá lugar el estreno de la octava y última temporada. EFE/ Alba Vigaray / ALBA VIGARAY (EFE)

La febre de Joc de tronsla temporada final de la qual està a punt d’estrenar-se –el pròxim 14 d’abril–, ha arribat fins al món de la gastronomia. La xef experta en estilisme gastronòmic Michelle Gatton i l’artista Sam Kaplan han creat un rèplica del Tron de Ferro –on potser s’acabin asseient Daenerys Targaryen o Jon Neu– molt més desitjable.

La revista especilizada en ‘pornfood’ ‘Delish’ ha convocat aquests dos artistes per crear una rèplica del seient més desitjat de la temporada 8 de la sèrie insígnia d’HBO amb més d’un miler de deliciosos i cruixents brètzels.

Aquesta versió gurmet està elaborada amb 14 tipus diferents d’aquesta tradicional pasta d’origen alemany.

Per fabricar-lo, primer es va muntar una estructura amb un material resistent i després es van anar col·locant els brètzels un a un, des de les potes fins als pics de les espases que formen el suport del tron. 

Dotze hores de treball resumides en aquest vídeo publicat per aquesta revista: