cas viral als estats units

Condemnada a dos dies de presó la noia que va empènyer una amiga daltabaix d'un pont i li va causar greus lesions

La menor nord-americana va acabar amb sis costelles trencades i un pulmó perforat

amigaempuja

amigaempuja

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Taylor Smith, la jove que va empènyer una amiga daltabaix d’un pont a l’estat de Washington i li va causar greus lesions, va ser condemnada aquest dimecres a dos dies de presó i, a més, se li va imposar l’ordre de servir en treballs comunitaris. "Crec que ha de passar un temps a la presó", va dir el jutge del tribunal de districte del comtat de Clark, Darvin Zimmerman, assenyalant la gravetat de les lesions patides per Jordan Holgerson, de 16 anys.

Smith es va declarar culpable d’un delicte menor de temeritat imprudent a començaments d’aquest mes, per haver empès el 7 d’agost passat la seva amiga Holgerson des d’un pont de 52 peus (gairebé 20 metres) d’altura al Parc Regional de Moulton Falls, a l’estat de Washington. L’acusada va començar a ser investigada després de fer-se viral a Youtube un vídeo en què es veia com la noia empenyia daltabaix la seva amiga, que s’observa com cau sorpresa al buit.

Smith, de 19 anys, també va rebre l’ordre de passar 38 dies en un equip de treball comunitari després de complir els seus dos dies de presó, a més d’una ordre d’allunyament per un període de dos anys de la víctima i la imposició d’una multa de 300 dòlars. Holgerson va acabar amb sis costelles trencades i un pulmó perforat.

Originalment es va declarar innocent al setembre i va canviar la seva declaració de culpabilitat / AP

Notícies relacionades

D’acord amb la fiscalia del comtat de Clark, Smith va reconèixer que va empènyer Holgerson, però que ho va fer sense intenció de fer-li mal i en un intent d’ajudar-la a superar les seves pors.

En una entrevista a l’agost que Smith va concedir al programa de televisió ‘Good morning America’, va reconèixer que no havia considerat les conseqüències en el moment d’empènyer la seva amiga. Originalment es va declarar innocent al setembre i va canviar la seva declaració de culpabilitat després que els fiscals li oferissin un tracte per evitar la presó.