A MISSOURI

Un treballador droga els seus companys amb LSD perquè "estaven molt tensos"

Dos empleats que van beure de les ampolles d'aigua adulterades van acabar a l'hospital

water-bottle

water-bottle

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un empleat d’un concessionari de lloguer de cotxes de Missouri (Estats Units) va ser arrestat dilluns passat després que suposadament posés LSD a l’ampolla d’aigua dels seus companys de feina perquè "estaven molt tensos", han informat les autoritats locals.

Tal com recull el Daily Mailla policia d’Arnold es va presentar a l’Enterprise Rent-A-Car del Boulevard Jeffco 3932 després de rebre la trucada del gerent de l’establiment, de 27 anys, que va informar que calia portar dos empleats a l’hospital perquè hi havia alguna cosa a l’aigua. L’encarregat va explicar que el sospitós era un empleat de 19 anys que "havia estat actuant de manera estranya" des que va arribar a l’oficina al matí, segons recull la denúncia.

El gerent va afirmar que el noi tenia un comptagotes a la mà i havia estat jugant amb l’ampolla de l’aigua de dos companys. També va posar èmfasi en la seva declaració que ell no va beure. 

Després de beure aquests mateixos companys van començar a sentir-se malament i marejats, per la qual cosa van haver de ser traslladats al centre d’atenció d’urgències, primer, i després al Mercy Hospital South, del comtat de St. Louis.

(Els símptomes del consum de LSD van des de la sudoració excessiva, paranoia, tremolors, pànic, fins a la psicosi, nàusees i febre)

Acomiadat

En la seva declaració, el noi va explicar a les autoritats que els seus companys estaven "molt tensos" i que necessitaven tenir una "energia millor".

Notícies relacionades

El treballador, que ha sigut acomiadat del concessionari, s’enfronta a càrrecs per assalt en segon grau i possessió de substàncies.

Segueix Extra  a Facebook