referents independentistes

El dia que Toni Comín va conèixer Pamela Anderson

L'exconseller celebra el recolzament de l'actriu a la "causa catalana"

comin-pamela-1068x5801

comin-pamela-1068x5801

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exconseller de Salut de Catalunya Toni Comín va conèixer aquest dilluns a Brussel·les l’actriu canadenca Pamela Anderson, coneguda per simpatitzar amb el moviment independentista de Catalunya. El polític, fugit a Bèlgica, va explicar a les xarxes socials que la trobada s’havia produït de manera "no prevista". En concret, l’artista va acudir a la capital belga a la conferència del Moviment Democràcia a Europa 2025.

Notícies relacionades

Comín recordava també que Anderson ja defensava el 2017 "la causa catalana". Segons la seva opinió, el fet de rebre aquest "recolzament inesperat" demostra que per estar amb la causa "només es necessita una cosa: ser un demòcrata". Aleshores i a través de la seva fundació, Anderson va assenyalar que la situació actual "és producte que els catalans s’hagin sentit reprimits durant molt temps", abans de denunciar que el Partit Popular era "un partit que només sap treballar amb la provocació".

Escapat després de la celebració del referèndum il·legal sobre la independència catalana de l’1 d’octubre del 2017, Comín ha instat aquest mateix mes la societat catalana a "reaccionar fortament" quan es resolgui la sentència del judici del procés que se celebra al Tribunal Suprem.