Vist a Twitter

Una jove explica un emotiu episodi amb un home que demanava diners al Metro: «El més bonic que et pot passar»

Un home buscava diners a canvi dels llibres de casa seva per poder pagar la llum

Paloma li va donar cinc euros per un llibre infantil perquè se'l pogués quedar la seva filla

metro-1

metro-1 / PEDRO CARRERO

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

LaPaloma ha emocionat milers de persones a les xarxes socials al compartir la història que va viure al metro de Madrid. Una cosa que ella qualifica com “el més bonic que et pot passar”. 

Estava a la línia 10 quan va entrar un senyor demanant diners per pagar la llum de casa. Ella duia els cascos posats i al principi no feia gaire cas a la seva història, però després es va adonar que estava donant els llibres de casa a canvi de diners, una cosa que va cridar la seva atenció. 

A ella li va semblar tan bonic que li va donar un euro que tenia a la cartera. Al tombar-se, va veure que tenia un llibre que li encantava quan era petita. 

Al parlar-hi, va ser conscient que aquest exemplar també era especial per a la seva filla. Així que li va donar cinc euros.

Però amb una segona intenció: que tornés a casa perquè la seva filla en pogués disfrutar. 

Notícies relacionades

L’home es va posar a plorar, li va fer una abraçada a la Paloma i li va donar les gràcies. “Òbviament”, diu, ella també va acabar plorant mentre mig vagó mirava l’escena.

Al sortir, una senyora gran li va tocar l’esquena i amb els ulls plorosos va llançar un missatge: “Els joves demostreu als adults que s’equivoquen cada dia”.