DISTRACCIÓ INCREÏBLE

Un avió torna a la terminal perquè una passatgera ha oblidat el seu nadó

El controlador aeri de l'aeroport internacional saudita Rei Abdul Aziz fa que el pilot repeteixi la petició diverses vegades, perquè la "situació és totalment nova" i no sap el que ha de fer

saudia

saudia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’avió de Saudian Airlines que cobria la ruta entre Yeda (Aràbia Saudita) i Kuala Lampur (Malàisia) s’ha vist obligat a tornar aquest cap de setmana passat a la terminal de l’aeroport internacional Rei Abdul Aziz quan una dona ha comunicat al pilot –i aquest, al seu torn, a la torre de control de la ciutat saudita– que s’havia oblidat el seu nadó a la terminal de l’aeroport.

El vídeo de la conversa de la tripulació del vol SV832, que s’ha tornat viral, no deixa lloc als dubtes. Primer en àrab i després en anglès, el missatge és inequívoc: l’avió ha de tornar a la terminal perquè una passatgera s’hi ha deixat el seu nadó.

En un vídeo se sent el pilot sol·licitant el permís necessari per dirigir l’aparell de nou cap al lloc d’on havia sortit de l’aeroport. És anòmal que un avió doni la volta i torni al punt de partida sense una raó de pes, com ara algun problema de salut d’algun dels ocupants de l’avió o un motiu tècnic.

"Que Al·là sigui amb nosaltres. ¿Podem tornar o què?", pregunta el pilot al controlador aeri, segons la versió traduïda del diari 'Gulf News'. L’operador, quan ja té el número de vol de l’avió, pregunta a un dels seus companys sobre el que s’ha de fer i novament pregunta a l’avió la raó de la tornada. El pilot repeteix: "Ja l’hi hem dit, una passatgera ha oblidat el seu nadó a la terminal i es nega a continuar a l’avió".

Finalment, la torre de control dona permís al pilot per tornar: "D’acord, torni a la porta [d’embarcament]. ¡Aquesta situació és totalment nova per a nosaltres!", se li escapa al controlador aeri.

              Segueix Extra  a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades