On Catalunya

Vist a Twitter

#Trashtag Challenge, el nou repte viral que està aconseguint netejar les escombraries de les platges

Consisteix a recollir les escombraries de la platja en què t'ubiques i compartir a les xarxes la foto abans i després de la neteja

img 20190312 140844

img 20190312 140844

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Els reptes virals d’internet són, en la majoria de les ocasions, pur entreteniment amb què passar una estona divertida. Tret d’en ocasions especials, quan tenen un objectiu solidari, normalment es limiten a afegir-se a una acció de moda amb què omplir espai a les nostres xarxes socials i comentar amb amics i familiars. 

No obstant, l’últim repte ha enamorat moltes persones a la xarxa per l’objectiu que planteja al darrere. Es tracta de #trashtag, un terme que combina la paraula 'escombraries’ en anglès junt amb la de ‘hashtag’, la manera habitual d’etiquetar en aquestes plataformes. 

La tendència, o el 'challenge' com se sol dir, consisteix a netejar la platja en què t’ubiques. Hi ha qui ja ha trobat el seu repte favorit, almenys amb sentit.

Es tracta d’un repte mediambiental que conjuga la diversió pròpia del que compartim a través del mòbil amb un acte necessari per a l’entorn. 

Notícies relacionades

Una tuitera recorda que aquest concepte ja existeix des de fa anys a Rússia, denominat 'chistoman', en què es vesteixen d’aquesta guisa:

En definitiva, un moviment que comença a créixer com l’escuma a les costes de tot el planeta, des de Malàisia fins a Espanya. I molts ho celebren.