Vist a Twitter

Denuncien el racisme d'una dona que amenaça una immigrant a València: "Te n'aniràs del país VOXlant"

Adverteix que una victòria del partit d'Abascal acabaria amb ells fora d'Espanya

"Així te'n vagis d'Espanya amb un avió i et donin de paracaigudes una bossa de Mercadona. ¡Viva Franco y arriba España!"

racismo

racismo

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

"Com surti Vox tu te’n vas volant. Te n’aniràs, te n’aniràs", li diu a una noia en una discussió que puja cada vegada més de to i en què la dona mostra una actitud racista que acaba per espantar la nena petita que hi ha present. Va passar a València, i ho ha denunciat Es Racismo per la gravetat de la situació i les acusacions. 

La discussió venia d’abans, tot i que comencem a veure el vídeo gravat per un testimoni a partir d’una conversa en la qual parlen de com els presents acabarien marxant d’Espanya en cas de victòria de Vox. 

— ¿Ets espanyola i em vols humiliar? Estàs equivocada.

— Al teu sant país, maca.

— ¿No mires que hi ha una nena? 

— No t’he insultat. 

— Ho portes clar si guanya Vox.

— Abans te’n vas tu. 

— Jo no me’n vaig del meu país perquè soc espanyola. 

En aquell moment intervé la persona que està gravant el vídeo: "¿Ets la propietària del país, potser? Hi ha estrangers que fan més que els mateixos espanyols. Tu el que ets és una racista", li retreu. Mentre la dona torna dirigir-se a la noia, que insisteix que respecti que hi ha una menor present. "¡Ja n’hi ha prou!" 

Al demanar-li respecte, la dona alça el to: "¡Ets a Espanya! ¡Viva Franco! ¡Arriba España! ¡Viva Vox! Truca a la policia si vols". 

En una segona part del vídeo, el to de la senyora no només no baixa, sinó que encén la noia, que insisteix a trucar a la policia i a demanar-li respecte per a la seva neboda, que té cara de pànic davant de la situació.

"Aquesta senyora és una mal educada i no és espanyola", diu en veu alta, mentre torna a intervenir l’autor dels vídeos: "¿Potser és menys que tu per no ser espanyola? ¿Què ens importa que siguis espanyola? ¡Com si ets ucraïnesa!"

Després d’aquesta frase, la senyora insisteix: "Així te’n vagis d’Espanya amb un avió i et donin de paracaigudes una bossa de Mercadona. ¡Viva Franco! Tu te n’aniràs. Jo no me’n vaig del meu puto país. Tu sortiràs VOXlant". 

Finalment, davant de la idea de la noia de trucar a la policia, la dona respon que ho faci, que acabaria en un calabós, amb una pallissa i violada.

Notícies relacionades

— Hi ha tota aquesta gent de testimoni del que has dit.

— Estrangers tots. Te n’aniràs del país demanant almoina, per alçar la veu a una espanyola.