Vist a Twitter

La queixa viral sobre les dures exigències per llogar un pis: "No us independitzeu per ganduls, maleïts mil·lenistes"

Una noia de Màlaga explota davant de les condicions imposades per immobiliàries i propietaris per poder accedir al lloguer

Fa broma amb el que falta per sol·licitar: "Boles de drac, sang de tres verges sacrificades en el solstici d'hivern, dos unicorns..."

living-room-2732939 1920

living-room-2732939 1920

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

L’Antígona és una noia que ha narrat a Twitter les dificultats per complir els requisits de lloguer que imposen les immobiliàries.

En un tuit compartit per milers de persones, explica com li han demanat nòmina, contracte indefinit, avalador, portar més d’un any a Màlaga i 2.250 euros. La seva conclusió és clara, per als qui es queixen que els joves no s’independitzen:

Després d’un temps buscant pis i trobant-se amb aquesta mena de situacions, ella mateixa explica que està "fins al cony" de mitjancers, de particulars que pugen el preu del lloguer descaradament i de requisits que molt poques persones poden complir. 

Notícies relacionades

Amb la desesperació que té per trobar nova casa, només desitja per a aquesta gent implicada el mateix que està patint ella o milers de joves més.

Per finalitzar, tira d’humor per representar el que està vivint la seva generació. Això és l’únic que els falta per demanar-te: