Vist a Twitter

Aquesta és la diferència entre homes i dones a les màquines del gimnàs: "Se sap que van tots a Tòquio 2020"

Una tuitaire explica amb humor la dificultat d'utilitzar una màquina quan hi ha un noi que vol fer el mateix exercici

weight-lifting-1284616 1920

weight-lifting-1284616 1920

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Utilitzar una màquina concreta del gimnàs pot ser poc menys que una odissea. Si hi ha molta gent fins i tot és lògic, però els problemes sorgeixen tot i que no estigui especialment saturat. 

La tuitaire @chococriskis ha volgut ressaltar precisament els problemes que té a l’hora de 'competir' per les màquines... però només amb homes. En un tuit viral, ha explicat la diferència entre homes i dones a l’hora de compartir espai en aquests recintes esportius. 

Després de viure-ho en diverses ocasions, ha arribat a la conclusió que la majoria dels homes s’estan preparant per als pròxims Jocs Olímpics

Així que ella mateixa ha mostrat voluntat a posar-se en contacte amb el Comitè Olímpic Espanyol perquè el seu company Paco pugui competir en els 100 metres el·líptica, nova categoria que neix al poble murcià de Churra. 

Automàticament moltes dones s’han vist representades pel que ha explicat i han aportat les seves experiències. Que no se’ns oblidi el que 'reserva' la màquina amb una tovallola suada que ningú s’atreveix a tocar.

Tot i que sempre hi ha excepcions, com la del "tio musculat" que demana permís i dona les gràcies. Unicorns.

Evidentment, va rebre nombroses crítiques per explicar tot això.

Notícies relacionades

És que era tot una bogeria. INVENT.

I, és clar, no podien faltar els que asseguren que el que li passa a la nostra protagonista és que no té ni idea del que fa al gimnàs.

Temes:

Twitter