Vist a Twitter

Un professor carrega amb el nadó d'un alumne que no va trobar cangur: "Així pots agafar apunts"

El noi va arribar amoïnat a classe dient que no havia trobat amb qui deixar la nena.

Les imatges s'han fet virals a les xarxes socials, on aplaudeixen la seva col·laboració

bebe-1

bebe-1

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

La conciliació és complicada per a molts pares, però la imatge que ha donat la volta al món a Twitter no és gens habitual. A les xarxes socials s’ha celebrat el gest de Nathan Alexander, un professor que lluny de posar pegues que el jove Wayne Hayer s’emportés el seu nadó a classe, va decidir carregar amb ell perquè el seu pare pogués prendre apunts.

La imatge, compartida per estudiants de la classe, es va produir en la sessió d’àlgebra a Morehouse College d’Atlanta (EUA) el passat 1 de març. La petita Assata va ser protagonista total dins i fora de l’aula. 

"Un estudiant ha vingut a classe avui amb la seva filla perquè no ha trobat cangur ni ningú que la cuidés mentre ell era a classe. El meu professor NATHAN ALEXANDER ha dit: "L’aguantaré perquè puguis agafar apunts", va explicar un dels alumnes a Twitter, en un missatge compartit i aplaudit per milers de persones.

Notícies relacionades

Fins i tot el mateix director de l’escola va aplaudir el gest: "Això és amor i compromís. Estimar els nostres estudiants i estar compromesos a eliminar qualsevol barrera per a la recerca de l’excel·lència".

A Facebook també hi va haver qui va compartir més imatges del moment. "Hem tingut una convidada especial a classe. Un dels meus companys ha entrat amb el seu nadó en braços i li ha explicat al professor que no havia sigut capaç de trobar cangur. El professor ha contestat: "Cap problema, l’agafaré perquè puguis prendre apunts millor". I així ho ha fet. No només ha fet la classe amb el nadó en braços, sinó que a més després ha contestat preguntes amb la nena", va escriure el seu company Nick Vaughn.