Vist a Twitter

El poema d'una nena sobre la dislèxia que commou a les xarxes

Va fer un exercici a classe en el qual comentava les dificultats que tenen aquestes persones.

El seu missatge final, al llegir-ho del revés, ha sigut aplaudit a Twitter.

dyslexia-3014152 1920

dyslexia-3014152 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

"Soc estúpida", diu l’inici del poema. Aquesta nena de 10 anys que viu a Watford (Regne Unit) ha donat una lliçó que s’ha tornat viral a les xarxes socials gràcies a la seva professora. 

Jane Broadis va fer un exercici amb alumnes de 6è de Primària a la Christ School Chorleywood d’aquesta ciutat anglesa i una de les seves alumnes la va sorprendre.

Es tractava de fer poemes que es podien llegir cap endavant i cap enrere. "M’encantaria que el seu treball fos apreciat i a veure si pogués trobar un editor", va dir a Twitter. 

El poema es llegia així: 

Soc estúpida.

Ningú diria mai

que tinc talent per a les paraules.

Estava destinada a ser genial,

però això no és correcte.

Soc un fracàs.

Ningú m’ha convençut mai per pensar

que pugui fer això a la vida.

No obstant, al llegir-ho cap enrere, el poema diu exactament el contrari: "Ningú em podria convèncer mai de pensar que soc un fracàs. Ningú podria dir que soc estúpid". 

Notícies relacionades

El poema anomenat 'Dislèxia' ha sigut compartit i comentat per milers de persones a Twitter, i aplaudeixen la sensibilitat d’aquesta nena.

La professora, en declaracions a la BBC, assegura que no és un problema que tingui aquesta menor, però reconeix l’"increïblement reflexiva que és": "A la seva classe hi ha persones que tenen dificultats per llegir i escriure".