Rescat animal

VÍDEO | L'impressionant rescat d'una rata amb sobrepès a Alemanya

El rescat va ser pres molt seriosament i van haver d'intervenir-hi vuit bombers

rataalemania

rataalemania

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Trucar als bombers perquè rescatin una rata grassa atrapada a la tapa d’una claveguera sembla una broma de mal gust, d’aquestes que solen registrar els rescatistes cada dia. No obstant, aquest fet va ser real i va passar a Alemanya.

A la ciutat alemanya de Bensheim, uns 60 quilòmetres al sud de Frankfurt, el Departament de Bombers va rebre aquesta inusual petició de rescat diumenge a la tarda.

Una rata amb evident sobrepès s’havia quedat atrapada en un forat de ventilació de la tapa d’una claveguera i sol·licitaven la seva ajuda per alliberar-la, va informar la BBC.

La primera persona a veure a l’animal en problemes va ser una nena petita, segons el servei local de rescat d’animals. Michael Sehr, d’aquesta oficina, va arribar llavors al lloc de l’emergència, però no va poder alliberar el rosegador i va trucar als bombers.

"Tenia molt greix hivernal i no podia avançar ni retrocedir", va explicar Sehr a mitjans locals.

El rescat va ser pres molt seriosament i hi van haver d’intervenir vuit bombers, que van tenir molt tacte i precisió per alliberar l’animal i no fer-li mal durant el rescat.

L’animal va ser finalment alliberat i el van deixar tornar a la claveguera.

A les xarxes socials van aplaudir l’acció dels bombers, però també hi va haver qui va criticar l’acció i va qualificar el fet com un "malbaratament de diners".

Notícies relacionades

El vídeo del rescat va ser publicat per l’organització Berufstierrettung Rhein Neckar.

-Amb informació de la BBC Món-