Vist a YouTube

Ford dissenya un llit que et posa al teu lloc si envaeixes el costat de la teva parella

Aplica la tecnologia dels cotxes fent que el matalàs es mogui per recol·locar les dues persones davant del moviment

cama

cama

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Van passant les hores i a poc a poc estàs més a prop del precipici del llit. És gran, però la teva parella s’entossudeix a envair cada cop més el teu espai fins a arraconar-te. Mentre l’altra persona disfruta d’un espai enorme, tu sembla que no tens escapatòria. Empenta perquè torni al seu lloc o acabes gairebé a terra. 

Compartir llit de vegades pot ser un drama. I per no parlar de les estrebades a la manta perquè no se’t quedi un peu fred mentre l’altra persona sembla un rotlle de primavera.

Descansar bé és essencial, així que ja hi ha ments intel·ligents treballant perquè la tecnologia faciliti el que no t’atreveixes a fer: empènyer-lo perquè torni al seu lloc. 

Notícies relacionades

Ford ha dissenyat el que sembla llit dels nostres somnis, el denominat 'Lane-Keeping Bed, una cosa així com el llit que et manté en la teva línia. 

¿Et mous molt durant la nit i acabes ocupant tres quarts del llit? Tranquil·litat per a qui et pateix, perquè en el moment en què (segurament de forma inconscient) envaeixis el seu espai, el matalàs es mourà fins a deixar-te al teu lloc.