L'Índia estrena el seu tren d'alta velocitat i s'avaria en el primer viatge

El comboi tornava de la ciutat de Varanse cap a Delhi quan va patir un problema de frens després de xocar contra una vaca

getthumbsbyfilename-1

getthumbsbyfilename-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El tren més ràpid de l’Índia s’ha avariat en el seu primer servei, només un dia després de ser inaugurat pel primer ministre, Modi. El comboi, que cobria el trajecte entre la ciutat de Varanasi i Delhi va patir un problema als frens després de col·lidir contra un cap de bestiar, segons ha comentat el portaveu dels serveis ferroviaris del país. 

El servei d’alta velocitat indi, el Vande Barat Express, havia d’arribar als 180 km/h, tal com va fer en les proves. Durant aquest primer viatge, després de la fallada dels frens, va començar a sortir fum dels últims quatre vagons, i el tren es va quedar sense llum. 

Van haver de tornar en un altre tren

Notícies relacionades

En aquell moment, i després de comprovar que no es podia recuperar el servei, els passatgers, majoritàriament operaris del ferrocarril i periodistes, van haver de ser evacuats i van tornar a Delhi en un altre tren. 

Tot i que el portaveu dels serveis ferroviaris ha suggerit que el problema podria haver-se degut a la col·lisió amb una vaca, la televisió índia va informar que no es veien danys a la part frontal del vagó principal després de l’incident. 

Temes:

Trens Índia