'REMAKE' D'UN CLÀSSIC INFANTIL

Will Smith es fica en la pell blava del geni d'Aladdin

L'estrena del tràiler de la factoria de Disney ha generat tota mena de reaccions a Twitter

20190211 424905 traileraladdinoke 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Disney acaba de publicar un nou tràiler de la pel·lícula Aladdin, dirigida per Guy Ritchie, que conté una de les imatges més esperades de la temporada, la de Will Smith ficat a la pell ¡blava! del geni de la làmpara màgica. Tal com va avançar el seu director, el ‘remake’ amb actors de carn i ossos mantindrà l’esperit del film original del 1992, inclòs el sorprenent to celeste de la pell del que va serel príncep de Bel-Air.

En aquest curt, que s’ha presentat durant la gala dels Grammy, hi apareix l’actor Mena Massoud com a Aladdin, Naomi Scott, en el paper de princesa Jasmin, i, per primera vegada, Smith, fent d’enorme barrufet calb amb cua. 

Tot i que haurem d’esperar uns quants mesos per veure si la seva interpretació està a l’altura dels actors que van doblar el personatge d’animació, Robin Williams, en anglès, i Josema Yuste, en espanyol, el que és cert és que la seva imatge no ha deixat indiferent ningú.

Notícies relacionades

A Twitter més d’un s’ha quedat molt parat amb la nova pinta que llueix l’actor i raper. Per a alguns resulta "horrible", una seqüelad’Avatar,  un ‘fake’ i fins i tot un horror:

Segueix Extra  a Facebook