Vist a Facebook

Difonen el vídeo d'un veterinari que colpeja un gos i el reanima després

El Teo hi va anar a tallar-se els cabells i en va sortir decaigut i gairebé sense poder moure's, així que els seus amos el van portar a una altra clínica

Al demanar les imatges van veure que havia sigut colpejat al cap

whatsapp-image-2019-02-11-at-095644

whatsapp-image-2019-02-11-at-095644

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Dilluns passat 4 de febrer a Barranquilla (Colòmbia), van deixar un gos Shih-tuu a la veterinària El Country. ElTeo, com es deia el gos, només hi anava a banyar-se i a tallar-se els cabells com en anteriors ocasions.

Però, quan el van anar a buscar, els seus amos es van adonar que passava una cosa estranya. El Teo no estava bé. "Estava decaigut, amb la mirada perduda. No podia moure’s ni caminar. No reaccionava i bavejava molt", expliquen en una publicació a Facebook.

Al preguntar què havia passat, a la clínica li van dir que havia vomitat, però que li van prendre la temperatura i tot estava bé. Que no es preocupés. "Si empitjora el tornes a portar", li van dir.

Ja no hi confiaven, així que el van portar a una altra clínica i el van tractar com si fos una intoxicació o sedació, però alertaven d’algun cop fort al cap. Així que va demanar els vídeos de la veterinària. I sorpresa: "El meu gos va ser colpejat fortament al cap pel senyor que l’estava atenent a la perruqueria", diu. 

Afortunadament, el gos va ser tractat i millora lentament. "És devastador i espantós que passin aquestes coses. ¿Quants gossos deuen maltractar? ¿Quants més als que confiem la vida de les nostres mascotes?"

Notícies relacionades

En el vídeo, difós per Facebook, es veu com el treballador colpeja la mascota i després la reanima. Un altre treballador, al veure les maniobres de reanimació, acudeix a demanar ajuda. 

La clínica s’ha pronunciat públicament repudiant el succés. "Ja van ser preses totes les mesures contra aquesta persona, que no representa el nom de la nostra clínica, des de la qual demanem disculpes. Avui la situació ens ensenya que hem d’implementar protocols més rigorosos per a la vinculació del nostre personal i més control durant el servei”, van explicar.