Vist a Twitter

L'hilarant vídeo de la governadora de Nou Mèxic per respondre al mur de Trump

Apareix travessant parets laminades com a mostra dels obstacles en debats sobre educació o negocis locals

Mostra el seu desacord amb el president dels Estats Units llançant-se sobre una làmina amb la seva fotografia

whatsapp-image-2019-02-08-at-110700

whatsapp-image-2019-02-08-at-110700

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

La governadora de Nou Mèxic, Michelle Luján Grisham, s’ha convertit en tota una 'celebrity' després de la seva última publicació a Twitter. En un vídeo que s’ha fet viral, mostra el seu desacord amb la construcció del mur que planteja Trump amb Mèxic de la forma més divertida possible: travessant parets.

Es tracta d’un vídeo que va gravar com a part de la seva campanya en les eleccions del 2018 i que mai va arribar a publicar-se. Ara ho fa com a resposta al discurs del president dels Estats Units, Donald Trump, sobre el mur amb Mèxic. 

"Tant es va dir aquesta nit sobre murs...", va dir Grisham en un tuit que ràpidament es va fer viral, no només pel missatge que trasllada sinó per la forma, travessant parets de guix laminat. "És una manera de rebutjar aquesta idea de fer un mur de tres mil quilòmetres. ¿Per què discutim sobre coses que no funcionen i no tenim un debat sobre coses que haurien de funcionar?", va recalcar en una entrevista. 

Notícies relacionades

Després de trencar la primera paret, assegura que cal travessar amb força alguns murs per fer aquests canvis. Mentre el miren diversos treballadors de la construcció, insisteix: "Crearé societats per reconstruir la nostra infraestructura".

Entre altres idees i propostes, parla en una sala on hi ha nens de la necessitat d’invertir en escoles i petits negocis. "I això és el que opino sobre el mur de Trump", diu mentre corre per trencar la làmina amb la fotografia del president.