Vist a Twitter

L'anunci viral que ressalta l'ascendència mexicana de nord-americans: "No hi ha fronteres entre nosaltres"

Recuperen una campanya d'Aeroméxico que oferia descomptes per viatjar al país fronterer en funció del percentatge d''ADN mexicà'

whatsapp-image-2019-01-18-at-122743

whatsapp-image-2019-01-18-at-122743

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

–¿T’agrada el tequila? –

Sí –

¿T’agraden els burritos?–

–¿T’agrada Mèxic? –

No

Les respostes d’aquests nord-americans a l’opció de viatjar a Mèxic són contundents. No volen saber res del país fronterer. Però les cares canvien quan els ofereixen la possibilitat de viatjar amb descompte, un descompte idèntic al percentatge de l’ADN mexicà que tinguin. 

Aeroméxico va llançar aquesta campanya el passat mes de maig a Youtube, però s’ha tornat fer viral a les xarxes socials davant les últimes declaracions de Trump sobre el mur que planteja a la frontera amb Mèxic.

Realitzada per Ogilvy & Mather, es van proposar veure quin percentatge d’‘ADN mexicà' tenien els ciutadans de Texas i quina reacció tenien a l’oferir-los descomptes. 

Notícies relacionades

A l’anunci, assegura que van fer un test a diferents persones. Abans de realitzar-lo, la seva intenció de viatjar al país veí era pràcticament nul·la. "De cap manera" o "deixa’m tranquil aquí" eren algunes de les respostes que van rebre. Però al veure el seu percentatge de descompte, les cares van canviar. 

Joshua, Charlotte o Betsy van ser alguns dels afortunats en aconseguir aquests descomptes d’entorn del 20%. La companyia estima que el 54% dels avaluats tenien algun antecedent mexicà, i per això llançava un missatge contundent: "No hi ha fronteres entre nosaltres".