#10añoschallenge

¿Com érem fa una dècada? #10yearschallenge, el nou repte viral que arrasa a les xarxes

Consisteix a pujar dues fotografies juntes per veure el contrast i el canvi físic en deu anys

S'hi han sumat artistes com Madonna, Alejandro Sanz o Jessica Biel... tot i que també ha donat per a molts mems

d7b86430-4921-4fae-8b5e-3b15e96c0d4a

d7b86430-4921-4fae-8b5e-3b15e96c0d4a

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Afegir-se al nou repte d’Internet segurament és de valents. #10yearschallenge en el seu origen o #10añoschallenge, en espanyol, suposa exposar-se a les xarxes, mostrar un canvi físic contundent com el que es produeix en tota una dècada. Tot i que també pot ser una oportunitat única per demostrar que hem millorat, com el vi. 

El repte es resisteix a molt poca gent, potser només als que consideren que el canvi ha anat a pitjor o tenen més pudor, però a les xarxes no paren de sumar-s’hi milers de persones a través de Facebook, Instagram i Twitter

Els famosos tampoc s’hi estan resistint, i gràcies a les seves ganes de compartir imatges amb els seguidors hem pogut veure artistes internacionals com Madonna, Nicki Minaj, Alejandro Sanz o Jessica Biel.

Notícies relacionades

Els famosos nacionals tampoc s’han pogut resistir al repte, i ja han començat a pujar imatges de l’actualitat en contrast amb un passat de vegades tèrbol.

Tot i que molta gent s’està afegint al repte, que compta amb milers de fotografies a totes les xarxes socials, també hi ha els que se l’han pres amb molt humor. Els mems no podien faltar.