a la localitat turca de Zonguldak

Una dona tapa un gos de carrer que s'estava gelant amb la seva bufanda

Les càmeres de seguretat capten el gest de la jove Duygy Elma amb el gos, que estava arrupit a les portes d'una cafeteria

fb

fb

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un vídeo capturat per una càmera de seguretat i difós a les xarxes socials amb gran èxit mostra el moment en què una dona, que surt d’una cafeteria un dia fred i plujós a la localitat turca de Zonguldak, no pot evitar aturar-se davant de la presència d’un gos del carrer arrupit sota d’un sortint de calefacció, per oferir-li abric.

L’escena no ha passat desapercebuda. En qüestió de temps, les imatges han arribat a les xarxes socials i, d’allà, als mitjans de comunicació de tot el país: “La humanitat no està morta”, ha titulat la notícia un mitjà turc.

 

“No podia suportar-ho quan el vaig veure tremolar”, ha declarat Duygy Elma, periodista, de 23 anys, a l’explicar les imatges. “Estàvem asseguts en una cafeteria uns amics i jo i, quan vam acabar, me’n vaig anar. De sobte vaig veure un gos davant de la cafeteria. El clima era plujós i fred, així que volia assegurar-me que l’animal no passés fred i no vaig dubtar a tapar-lo amb la meva bufanda. No vaig poder suportar veure'l tremolar”, ha assegurat.

La jove, que arran del seu gest no ha parat de rebre elogis de persones de diferents parts del món, no s’esperava tal repercussió, tot i que reconeix que li produeix felicitat haver donat un exemple que podria inspirar a més persones.

               Segueix Extra  a Facebook

      

        

                       

Notícies relacionades

                

    

Temes:

Gossos Turquia