El fallit enterrament d'un periquito, un dels primers virals del 2019

este-video-debe-ser-lo-mejor-que-he-visto-en-mi-vida-parte-1 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Pretenia acomiadar el seu periquito amb afecte, però un imprevist li va arruïnar la seva cerimònia i el va convertir en un fenomen viral. El protagonista d’aquesta història és Chimuelo, un periquito al qual el seu amo, un nen, va intentar donar sepultura afectuosament al jardí de casa seva mentre un altre gravava el moment en vídeo.

“Avui és el trist dia en què se’ns en va un de la família. Un germà nostre que sens dubte va ser una gran mascota. Però avui ens reunim per acomiadar-lo ja que el nostre senyor se l’ha emportat. Així que descansa en pau, Chimuelo”, va dir el noi que, mentre cavava la tomba de l’au, entonava un particular avemaria. “Ave Maria, senyor Jesús, porta el Chimuelo al taüt. Ave Maria, senyor crist, porta el Chimuelo al seu lloc. Chimueeeeeelo descansa, ja estàs en pau”.

Però en el moment en què el va deixar a la tomba, va aparèixer el seu gos que, d’un mos, va atrapar el periquito per a desesperació del noi. “¡Eh! ¡Gos dels pebrots!”, li va cridar el nen, que el va agafar intentant obrir-li la boca. “¡Que se’l menja! ¡Obre la boca! ¡Deixa anar el meu Chimuelo! No et deixaré respirar fins que obris la boca.

El desenllaç de l’episodi arriba en un segon vídeo en què es veu el malmès cadàver de Chimuelo després de passar per la boca del gos. 

Notícies relacionades

“Bé, després d’alguns inconvenients ara sí Chimuelo descansarà. Està amb una mica de bava però ell està en pau”, diu el noi mentre diposita a l’au a la tomba.

El vídeo s’ha viralitzat, i Chimuelo ha arribat a ser tendència a Twitter. 

Temes:

Animals