Viral a Facebook

Una dona agraeix ser viva després d'un accident de cotxe i busca les "dues noies" que la van abraçar

La Irene ha publicat un text d'agraïment a tothom que la va ajudar després de l'accident a Huelva

Vol fer arribar aquesta petició a les dues noies que van estar amb ella just després de produir-se

coche

coche

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

La Irene només té paraules d’agraïment. Per ser viva després d’un accident de trànsit i per les abraçades que va rebre de dues desconegudes que ara busca a través d’una publicació que s’ha fet viral a Facebook. 

"El més important és que el meu Manolo és viu, al meu costat. I que els meus fills no han perdut els pares perquè afortunadament no venien amb nosaltres al cotxe", comença el text, on narra una "experiència horrible" que la marcarà per tota la vida. 

L’accident es va produir en una rotonda de Huelva, on automàticament hi va haver diverses persones que van ajudar la parella. "Vull agrair-ho especialment a dues noies que anaven en un cotxe blanc que es van portar amb mi de meravella i no els vaig donar ni les gràcies. Des d’aquí, mil, mil i mil gràcies", explica.

També a la Guàrdia Civil. "En especial al que més em calmava, que tot i que em va dir el nom no el recordo. Va ser molt humà amb mi".

En definitiva, agraeix l’ajuda a totes les persones "belles i boniques" que té al voltant, que l’han visitat a l’hospital, han plorat amb ella o s’han cuidat dels seus fills. "Després de quedar-te el cos totalment adolorit i macat el pitjor és que et quedes malament emocionalment. No he tingut forces de respondre a totes les trucades però les agraeixo igualment".

Notícies relacionades

Finalment, i més important, fa una crida a respectar sempre la carretera, especialment amb boira, i prova de localitzar les dues noies que anaven al cotxe blanc. "M’abraçaven i m’abraçaven i provaven de tranquil·litzar-me. Sisplau, tothom que vulgui i pugui que comparteixi la publicació a veure si arriba a elles"

.

Temes:

Facebook