Viral a Twitter

¿Per què no sabem cantar el 'Cumpleañons feliz'?

A les xarxes es parla del que "separa els espanyols del món civilitzat"

birthday-cake-380178 1920

birthday-cake-380178 1920

3
Es llegeix en minuts
María Aragón

No sabem cantar el‘Cumpleaños feliz’. És així de simple i contundent. ¿Algú ha viscut alguna vegada una festa en què sonés a la perfecció? Gairebé com trobar un unicorn. 

Com que ningú en parlava, a ningú semblava importar-li, Loretta ha posat fil a l’agulla a Twitter per donar valor al que és veritablement important, al que està separant els espanyols de la resta de la civilització. Una cosa que hauria de ser indignant i que requereix ja un debat públic per trobar-hi una solució.

Algú havia de dir-ho així de contundent.

I destaca la incapacitat de fer bé la cançó, que està en el “‘top 3’ de melodies més tontes de la història", darrere de "Todos los pollitos hacen pío pío". Així que, anem al gra, a demostrar que no és tan difícil:

¿Puedes cantar lo de Mary Poppins? Entonces también esto.

El problema, diu, és que si has de córrer 1 km però comences amb un esprint als primers 100 m és probable que no arribis. 

Así que lo único que hay que hacer, es empezar en un tono bajo.

¿Què és el pitjor de tot això? Que es transmet a noves generacions. No hi ha un clic en la societat, un punt d’inflexió en què tirem endavant junts.

Aquest problema porta les seves conseqüències. Fins i tot, internacionals.

Notícies relacionades

Així que a grans problemes, grans solucions.

Amb tot això ja assimilat, i de cara a la pròxima vegada. ¿Qué hacer si notas que se está volviendo a hacer mal? INTERVENIR:

Temes:

Twitter