Viral a Twitter

La indignació d'una dona que va pujar una foto a la platja i li van oferir anar al gimnàs

La Laura va rebre un missatge en què li deien que no aconseguiria parella pel físic: "Tens cel·lulitis i estàs grassoneta"

La queixa s'ha fet viral i ha rebut nombrosos recolzaments, tot i que també alguna crítica per "fomentar l'obesitat"

playa

playa

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

L’ansietat per pujar una foto perfecta a Instagram, Facebook, Twitter o qualsevol xarxa social de vegades ve justificada pel tipus de reacció que ha patit laLaura

Aquesta usuària de Twitter ha posat de manifest que moltes vegades hi ha qui intervé en l’estat anímic de les persones de la manera més cruel. En aquest cas, recomanant sessions de gimnàs a una dona per tenir cel·lulitis a les cames. 

La Laura va penjar una fotografia a la platja a Facebook, i automàticament va rebre un missatge feridor. "¿Vols entrar al ‘gym’? És que veig que tens bastanta cel·lulitis i estàs grassoneta. Ho dic perquè vas pujar aquesta foto amb el teu pare i queda malament que pugis aquesta foto. No aconseguiràs parella. Et puc ajudar si puges al ‘gym’ que treballo", li deia un home. 

Ella va reaccionar amb indignació: "¿La gent realment entén el mal que fan les paraules? M’ha costat acceptar-me tal com soc i ve un imbècil a dir-me aquestes coses".

El tuit de la queixa en qüestió s’ha fet viral a les xarxes, on ha rebut nombrosos recolzaments. 

Ella ho té clar. Prefereix no tenir una parella a tenirne una "tan imbècil" com ell. 

Després de l’allau de recolzament a les xarxes socials i, tot i que no sap qui és la persona que li va escriure, sí que té pensat posar una queixa al gimnàs. 

 

Notícies relacionades

Finalment, i davant d’algunes crítiques rebudes per "fomentar l’obesitat", Laura es va defensar: "No estic fent això, però no és acceptable que vulguin aplicar salut a les persones amb ofenses. M’afecta poc, però aquest comentari pot arribar a la persona equivocada i tenir repercussió".