Anar al contingut

Un holandès va als tribunals perquè li deixin canviar-se l'edat

Emile Ratelband, de 69 anys, vol passar de tenir 69 anys a tenir-ne 49 per tenir més possibilitats a Tinder

El Periódico / Barcelona

Un holandès va als tribunals perquè li deixin canviar-se l'edat

ROLAND HEITINK

Un ciutadà holandès ha començat una batalla legal en els tribunals per poder canviar-se l’edatEmile Ratelband, de 69 anys, vol canviar la seva edat de naixement de l’11 de març del 1949 a l’11 de març del 1969 i equipara el seu combat amb el de les persones transgènere.

"Vivim en una època en què pots canviar-te el nom i el gènere. ¿Per què no puc jo canviar-me l’edat?", ha dit Ratelband. Un tribunal de la ciutat d’Arnhem ha de pronunciar-se sobre el seu cas en les properes setmanes, tot i que els experts assenyalen que veuen poc possible que tingui èxit en la demanda.

De fet, durant les audiències, un dels jutges va preguntar "que passarà amb aquells 20 anys que Ratelband vol esborrar".

Més possibilitats

El demandant argumenta que se sent discriminat per l’edat, ja que afecta les seves possibilitats de feina i d’èxit a la xarxa de cites Tinder.

"Quan en tinc 69 estic limitat. Si en tinc 49 puc comprar una casa nova, conduir un cotxe diferent. Puc agafar més feina", ha afirmat.

Un "déu jove"

"Quan estic a Tinder i dic que tinc 69 anys no rebo ni una resposta. Quan en tingui 49, amb la cara que tinc, estaré en una posició genial", ha afegit, assegurant que, segons els metges, té un cos corresponent a una persona de 45 anys. Ratelband es descriu a si mateix com un "déu jove". Fins i tot ha assegurat que està disposat a renunciar a la pensió.

Aquest individu no és un desconegut per al públic holandès. Conegut com un guru motivacional, s’ha convertit recentment al budisme i assegura ser formador en programació neurolingüística. A més, va doblar a l’holandès un personatge de ‘Cars 2’. 

Temes: Tinder