Viral a Facebook

L'home que va desafiar la política d'equipatge de Ryanair: el truc per no pagar equipatge

Es va enfadar per haver d'abonar 8 lliures més per la seva maleta i es va inventar un abric amb compartiments

"Em sentia una mica ridícul, però realment ningú se n'adonava"

airport-1822133 1920

airport-1822133 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

De vegades viatjar és un drama per a l’‘outfit’, sobretot quan ho fas amb una companyia ‘low cost’ en què cada afegit és una despesa. 

Quadrar una maleta petita i portar tot el possible pot ser tot un repte. ¿Com ficar diversos jerseis, calçat variat i una bossa petita sense haver de pagar un extra? El ‘youtuber’ Lee Cimino té la clau per pujar a l’avió sense renunciar a una sola peça. 

"Això és per als que alguna vegada us heu frustrat amb la política d’equipatge de Ryanair", diu en el seu Facebook. "Així és com pots evitar els càrrecs al pujar a l’avió. Pot ser que et faci riure". 

I ha fet riure tant que s’ha convertit en un vídeo viral a Facebook, amb milers de reproduccions. S’hi veu tot el procés de preparació.

Lee tenia un abric vell a casa i es va proposar evitar el suplement de 8 euros per pujar a l’avió una petita maleta menor de 10 kg, com proposa la nova política de la companyia irlandesa. "Anava a Belfast pel meu aniversari i vaig comprar els bitllets dos dies abans d’aquest canvi. Em vaig enfadar i se’m va ocórrer aquesta idea", diu. 

Notícies relacionades

Va portar l’abric a cosir i el va convertir en un abric amb compartiments des dels quals penjar bosses de plàstic i omplir-les de coses. I així va anar ficant tot el seu armari. "Em sentia una mica ridícul, però realment ningú se n’adonava. Si només viatges per a un o dos dies, ¿per què pagar per un equipatge?"

Al final del vídeo, la cara de l’èxit i de la felicitat. Lee passa sense problemes per la porta d’embarcament. ¿S’expandirà el seu mètode a partir d’ara?