Viral a Facebook

La lliçó d'un cadell d'os que no es dona per vençut després de caure per una muntanya nevada

Una mare ossa i el seu cadell proven de pujar un pendent nevat, però el petit no ho aconsegueix i cau en tres ocasions

El final del vídeo ha sigut aplaudit i vist per més d'un milió de persones a les xarxes socials

20181105 095007

20181105 095007

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Més d’un milió de persones ha vist aquest vídeo a Facebook. Capacitat de superació, valentia, no donar-se per vençut... El que aquest petit cadell d’os aconsegueix en tot just uns minuts s’ha convertit en un exemple a seguir a les xarxes socials. Si caus, ho continues intentant.

En el vídeo, una ossa i el seu cadell passegen per la muntanya. Però la superfície passa a ser més complicada, entren en una zona completament nevada, i el perill és evident.

L’ossa, amb experiència, aconsegueix a poc a poc pujar pel pendent, però no passa el mateix amb el cadell, que cau estrepitosament arrossegat cap a baix per la inèrcia i la impossibilitat d’enganxar-se a una zona segura.

Lluny d’acovardir-se o quedar-se a baix esperant un rescat, el cadell d’os torna a pujar pel pendent amb l’objectiu de reunir-se amb la seva mare. Però cau en dues ocasions més, cada vegada més lluny

Notícies relacionades

El final del vídeo ha sigut aplaudit per milers de persones a les xarxes socials, que han vist com el valent animal aconsegueix el seu objectiu en el tercer intent.

"Tots hauríem d’aprendre la lliçó d’aquest petit: mirada cap endavant i res de rendir-se".