Viral a Facebook

La surrealista escena a la cua d'un supermercat: li cauen 20 euros i es desencadena la guerra amb una senyora

"El que hi ha a terra és de qui s'ho troba", va dir la dona

Ella se'n va venjar i es va emportar el seu bé més preuat

supermarket-507295 1920

supermarket-507295 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Les cues dels supermercats són una gran prova de foc. Als voltants de les caixes succeeixen tota mena de complicacions, des de la indecisió per saber quina caixa va més ràpida fins a les guerres psicològiques (i físiques) pel xantatge emocional de la senyora que només porta iogurts i Tranchettes i pretén que tots la premiïn per l’escàs volum de la cistella deixant-la passar.

Però el que no havíem vist fins ara és l’aplicació de lleis. Com quan jugaves a futbol i entonaves la de la botella –qui tira va per ella–, però amb força més drama. 

A aquesta noia li van caure 20 euros a terra a la cua per pagar a Mercadona. Al davant, una dona es va ajupir per agafar-los. I quan li anava a donar les gràcies estirant la mà per a aquesta amable devolució... La dona respon: "El que hi ha a terra és de qui s’ho troba". I se’n va. Tan tranquil·la.

Tota la cua en xoc al veure aquest acte revolucionari de la senyora. "¿M’has vist cara de caixer automàtic? Dona’m els meus 20 euros", li va dir. Però ni cas. "La filla de puta se’n va caminant, així que la segueixo fins a l’aparcament", diu indignada. A pas lleuger s’escapava d’ella, però la venjança és un plat que se serveix fred. 

Notícies relacionades

Quan la dona va arribar al seu cotxe, va deixar les bosses a terra. "Vaig decidir seguir la seva estúpida regla i vaig agafar les seves bosses de la compra i vaig dir: 'El que hi ha a terra és de qui s’ho troba'. Em vaig girar i me’n vaig anar cap al meu cotxe. Estava dels nervis, però amb un sentiment de satisfacció que t’hi cagues", explica en una publicació a Facebook que s’ha tornat viral. 

I després fa un repàs del que va aconseguir per 20 euros: quatre filets de vedella, dos filets de salmó, selecció de formatges, llet, ous, tres llaunes de tonyina. I "el millor": dues ampolles de vi negre. "Aquí estic prenent el vi a la teva salut", diu. "Ara vas i ho ‘casques’".