Viral a Facebook

La nena que arrasa a les xarxes amb la seva disfressa de Halloween

El vídeo de Maya ha fet la volta al món per la seva originalitat

disfraz

disfraz

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Buscar la millor disfressa de Halloween per impressionar a l’escola mai ha estat fàcil. És fàcil caure en tòpics, recórrer a la clàssica bruixa o a la imitació d’alguna pel·lícula de por. 

Però sempre hi ha algú molt pro que impacta no només a l’escola dels seus fills a la seva localitat, sinó a tot el món. Aquesta mare s’ho ha proposat i ha convertit la seva filla en el tema de conversa a les xarxes socials. ¿Podríem dir que és la millor disfressa de Halloween del 2018? Difícil superar-ho.

Maya s’ha convertit en l’estrella de la xarxa gràcies a una disfressa en què directament porta el cap tallat en una safata. Així ho compartia Krystel Hwang, la seva mare.

El vídeo, que ja és viral a les xarxes socials, ha sigut acompanyat per diverses fotografies de la família a través del seu Facebook.

Notícies relacionades

Els habitants de Southbay Village a Parañaque (Filipines) han sigut els afortunats que han pogut viure in situ la magnitud d’aquesta disfressa, però ho han volgut compartir i narrar amb cada pas que feia la nena.

Vídeos en què també veiem que ni tan sols necessita portar una cistella per als caramels, perquè ja estava tot previst.