FEINA MÉS QUE REMUNERADA

Cent dòlars l'hora per cuidar gossos

Un restaurant de Texas ofereix una mica més de 88 euros l'hora per fer de cangur caní i especifica que la feina no inclou netejar les seves deposicions

undefined2051696 barcelona  25 06 2004  perrera municipal  foto  marta jordi181031175200

undefined2051696 barcelona 25 06 2004 perrera municipal foto marta jordi181031175200 / MARTA JORDI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un restaurant de Fort Worth, a Texas (EUA), ha fet una oferta difícil de rebutjar per a qualsevol amant dels animals: ofereix 100 dòlars l’hora (una mica més de 88 euros) per cuidar gossos.

I perquè quedi constància de la veracitat de l’oferta, aquest restaurant, que òbviament és apte per a gossos, ha publicat els requisits per optar al lloc en el seu compte d’Instagram: "Mostra’ns les teves qualitats com a cuidador de cadells. ¿Tens el que s’ha de tenir per ser el primer cuidador de cadells al nostre restaurant de Fort Worth?".

 

Els responsables del parc deixen clar que entre les funcions d’aquest cuidador de gossos no hi ha la de recollir les seves deposicions: "En general, hi pot haver altres responsabilitats que venen amb la feina, però no aquesta", assegura Kyle Noonan en el diari local Star-TelegramKyle NoonanStar-Telegram.

El restaurant pertany, juntament amb un altre situat a Dallas, a una cadena de locals dog-friendly (amic dels gossos) que ofereix un espai on pots anar amb la teva mascota i on pots disfrutar d’un agradable dia mentre l’animal disfruta en un espai habilitat. A més, el local disposa de cafeteria i restaurant per a mascotes i propietaris. 

              Segueix Extra  a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades

               

   

Temes:

Gossos