HUMOR TRANSATLÀNTIC

David Schwimmer (Ross a 'Friends') nega ser un famós lladre de cerveses britànic

L'actor ha recreat l'escena del robatori en un supermercat i aclareix a la Policia: "Com poden veure, jo era a Nova York"

cerveza

cerveza

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des de dimarts passat la Policia de Blackpool (nord-oest d’Anglaterra) demana col·laboració ciutadana per trobar un home que entra als supermercats i s’emporta les cerveses que li caben entre els braços. El vídeo que ha publicat a la seva pàgina de Facebook s’ha fet viral, perquè molts s’han adonat que el lladregot s’assembla molt a l’actor David  Schwimmer, que va interpretarRoss Geller en la popular sèrie de televisió Friends.Friends

"¿Reconeixen aquest home?", preguntaven els oficials en el seu post:

Després de 168.000 comentaris i després que el vídeo s’hagi compartit més de 110.000 vegades, la història ha arribat fins a l’altra part de l’Atlàntic, i el mateix germà de Monica Geller ha sortit al pas amb un vídeo amb què demostra el seu gran sentit de l’humor.

"Sort amb la investigació"

"Oficials, els juro que jo no soc. Com poden veure, era a Nova York. Als oficials de la Policia de Blackpool, sort amb la investigació", va escriure aquest dimecres en el seu compte de Twitter i Instagram l’actor, que pròximament s’embarcarà en el rodatge d’un film –The Laundromat (La bugaderia)– sobre els papers de Panamà. La pel·lícula, que finançarà Netflix, estarà dirigirà per Steven Sodebergh i també comptarà amb Antonio Banderas, Meryl Strepp Gary Oldman entre les estrelles del seu repartiment.

En tan sols unes hores, el vídeo ja ha sigut reproduït més de mig milió de vegades.

Notícies relacionades

La policia ja havia confirmat que Schwimmer no estava al Regne Unit en el moment del robatori, però aquest aclariment no va fer més que encendre la metxa de mems i comentaris graciosos a les xarxes.

Segueix Extra  a Facebook