Viral a Facebook

Fa la fotografia més romàntica i en busca la parella protagonista

Matthew Dippel va veure una demanada de mà al Taft Point del Parc Nacional de Yosemite i no va dubtar a treure la càmera

La seva petició per trobar la parella s'ha tornat viral a Facebook

pareja

pareja / Anthony Jones

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Matthew Dippel estava davant del Taft Point, un emblemàtic lloc del Parc Nacional de Yosemite (Califòrnia), quan es va trobar amb una escena que ha fet la volta al món.

Una parella s’abraçava al mític lloc on els turistes desafien el vertigen i es fan fotos emocionants. No obstant, el fotògraf no va veure cap company al voltant fent la seva feina, així que va treure el seu equip i va començar a fer fotografies. 

Notícies relacionades

"Em va semblar una escena bonica", explica. De sobte, l’home es va posar sobre un genoll i va aconseguir una imatge que ja s’ha fet viral per l’espectacularitat del moment: una demanada de mà quan es ponia el sol el 6 d’octubre en un lloc de somni. 

El 17 d’octubre Matthew va demanar ajuda a través de les seves xarxes socials. Vol contactar amb la parella, i la seva crida s’ha convertit en viral a Facebook amb milers de persones comentant i compartint aquesta petició.