Meghan Markle i el príncep Enric esperen el seu primer fill

El nadó, que ocuparà el setè lloc en la línia de successió, naixerà la primavera vinent

meghan

meghan

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El príncep Enric i la seva dona, Meghan Markle, esperen el seu primer fill per a la pròxima primavera. Ho acaba d’anunciar a través de Twitter el palau de Kensington, residència oficial delsducs de Sussex, coincidint amb l’inici del viatge de la parella per Austràlia

"Ses alteses aprecien el recolzament que han rebut de tot el món des del seu casament al maig i estan encantats de poder compartir aquesta feliç notícia amb la gent", assenyala el palau de Kensington en un altre tuit.

El nadó ocuparà el setè lloc en la línia de successió del tron britànic rere el seu avi príncep Carles, el seu oncle príncep Guillem i els tres fills d’aquest –Jordi, Carlota i Lluís– i el seu pare, el príncep Enric.

Els ducs de Sussex es van casar el maig passat a la capella de Sant Jordi del castell de Windsor, als afores de Londres, en una cerimònia que va atraure una gran atenció mediàtica.

Vuitè besnet d’Elisabet II

El nadó del príncep Enric Meghan Markle serà el vuitè besnet de la reina Elisabet II, de 92 anys.

La mare de la duquessa de Sussex, Doria Ragland, ha dit que és "molt feliç per aquesta bonica notícia" i està encantada de rebre el seu primer net, segons informen aquest dilluns els mitjans.

Notícies relacionades

A més, la reina Elisabet II i el seu marit, el duc d’Edimburg; el príncep de Gal·les i la duquessa de Cornualla, així com els ducs de Cambridge, Guillem i Caterina, estan "encantats" amb l’arribada d’un nou membre de la família reial, indiquen els mitjans.

La parella reial ha viatjat fins a Sidney per iniciar una visita de 16 dies que els portarà, a més d’Austràlia, a Nova Zelanda i les illes Fiji i Tonga.

Temes:

Londres