REUNIÓ DE GRANS D'ESPANYA

Madrid es paralitza amb el casament d'un dels Alba

El palau de Llíria, vivenda de la família del nòvio, acull la cerimònia

zentauroepp45188307 mas periodico sofia palazuelo y fernando fitz james stuart s180926185110

zentauroepp45188307 mas periodico sofia palazuelo y fernando fitz james stuart s180926185110

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Hi havia expectació per la qual cosa ja s’anunciava com el casament de l’any i no era per a menys. La celebració de l’enllaç deSofía Palazueloi el fill del duc d’Alba,Fernando Fitz-James Stuart,al madrileny palau de Llíria, avui al matí, reuniria als grans d’Espanya i això no passa cada dia. Entre els assistents a la cerimònia i la festa posterior hi havia prevista una representació de la Casa Reial, així com altres il·lustres convidats procedents de grans cases nobiliàries.

 I és que el nuvi és l’hereu d’un dels títols més importants d’Espanya, el d’Alba, i la núvia pertany a una família mallorquina amb una immensa fortuna procedent de negocis immobiliaris realitzats al Perú, que s’estan estenent també als EUA.

El dia anterior al casament, els joves van celebrar un àpat amb el sacerdot que els havia de casar,Ignacio Jiménez Sánchez-Dalp, confessor de la duquessa d’Alba i gran amic de la família. Ell va ser qui va oficiar la cerimònia que va unir en matrimoni a l’oncle del nuvi, Cayetano Martínez de Irujo, amb Genoveva Casanova, i a la seva àvia, la senyora Cayetana, amb Alfonso Díaz. A més d’altres personatges VIP, com el torero El Litri amb Carolina Adriana Herrera i Eva González amb Cayetano Rivera.  

Notícies relacionades

A més de familiars, en la llista dels convidats figuraven les representants d’uns altres dos títols importants de la noblesa espanyola: la jove Victoria Hohenlohe, del ducat de Medinaceli, i Almudena de Arteaga, del ducat d’Infantado. Fernando Falcó, germà de Carlos Falcó, marquès de Griñón (ex d’Isabel Preysler), va ser l’elegit per fer de testimoni del nuvi.

El palau de Llíria, propietat dels Alba, acollirà per primera vegada un esdeveniment d’aquesta rellevància, ja que el casament del pare del jove, Carlos, i el primer de la seva àvia, Cayetana (l’altre va ser al palau, però va ser molt íntim) es van celebrar a Sevilla.