LOCAL DE MIL METRES QUADRATS

El restaurant de Messi a Barcelona punxa i només allotjarà actes privats

El Bellavista del Jardín del Nord, al carrer d'Enric Granados, «no rendia el que havia de rendir» i recondueix el negoci cap a «celebracions d'empresa i particulars»

bellavista

bellavista

2
Es llegeix en minuts

Els mals números dels últims mesos han fet que el restaurant Bellavista del Jardín del Norte, el local que van obrir fa dos anys al carrerd’Enric Granados, 86, de Barcelona els germans Juan Carlos, Borja i Pedro Iglesias i els Messi (Rodrigo, Matías i Leo), es replantegi el seu model d’explotació i en lloc d’oferir plats a tot el públic a partir d’ara aculli diversos esdeveniments privats.

Així ho han anunciat aquest dimarts en un comunicat els responsables, que han explicat que “l’establiment [de més de mil metres quadrats en dues plantes, més els mateixos metres de jardí a l’interior d’una illa que fins ara no s’utilitzaven] ha estat rebent múltiples sol·licituds per allotjar activitats i actes privats, com actes d’empresa i celebracions particulars”.

Nova etapa

Amb aquestes paraules es dona per liquidat el servei de restaurant obert a tothom per obrir pas a una altra etapa, en què s’aprofitaran millor les característiques del local, “sobretot per la seva gran mida i distribució”, que el fan “pràcticament únic a la ciutat de Barcelona per realitzar aquest tipus d’esdeveniments”.

“No rendia el que havia de rendir”

Juan Carlos Iglesias

Grup Iglesias i soci dels Messi

“Busquem una solució financera per veure si hi ha manera de tirar endavant”, ha explicat Juan Carlos Iglesias.  “No rendia el que havia de rendir. Cada dia servíem 200 persones, però no era suficient per mantenir una estructura d’aquestes característiques. I no és possible reduir personal”, comenta.

Ara per ara, ja tenen contractat un pròxim esdeveniment per a 200 persones. “Ens demanaven molts casaments, però ha sigut impossible compatibilitzar-los amb el funcionament normal del restaurant”, detalla Iglesias.

“Ens demanaven molts casaments, però ha sigut impossible compatibilitzar-los amb el funcionament normal del restaurant”

Juan Carlos Iglesias

Distribuït com “la representació del poble que tots tenim”, el restaurant es va concebre com un encreuament de camins “original, acollidor i entretingut”, amb una carta de diferents influències, i en què caben tapes, ‘cebiches’, arrossos i carns [com l’escalopa al gust del jugador]. En els seus més de mil metres quadrats hi ha diferents espais, des d’El Cine, Los Balcones, El Manantial, La Iglesia, La Plaza del Pueblo, El Bar del Pueblo, La Tómbola, La Barbería, El Quiosco, El Colmado i La Floristeria.

Alguns d’aquests espais ja es van concebre com a sales de reunions, amb capacitat d’entre 12 i 40 persones, equipats amb televisors de grans dimensions 4K HDR amb Movistar+, Netflix i control d’il·luminació, so i clima, a més de Playstation 4 i altres jocs de sobretaula.

Els responsables del Bellavista del Jardín del Norte agraeixen en la mateixa nota a tots els clients i seguidors “la fidelitat i el recolzament que han mostrat durant tot aquest temps en què ha funcionat com a restaurant públic i queden a disposició de tots ells per poder continuar atenent-los en la seva nova etapa”. 

Notícies relacionades

.hashtag_wrapper {width: 100%;border-top: 1px solid #bb0000;}.hashtag_title {font-size: 22px;line-height: 26px;font-weight: 500;color: #333333;text-align: center;margin: 10px 20px 0px 20px;} .hashtag_title span {font-weight: 800;color: #e20059;}.hashtag_text {font-weight: 500;font-size: 16px;line-height: 22px;color: #333333;text-align: center;}.hashtag_text span {font-weight: 700;color: #bb0000;}Segueix Extra a Facebook