POLÈMICA A RÚSSIA

Lindsay Lohan, en el punt de mira per intentar emportar-se al seu hotel els fills d'uns refugiats

L'actriu ha assegurat que només volia donar una casa als petits, que dormien al carrer, però no obstant, no comptava amb el permís dels pares per emportar-se'ls

undefined35772283 file   in this sept  30  2014  file photo  actress lindsay l181003164922

undefined35772283 file in this sept 30 2014 file photo actress lindsay l181003164922 / Joel Ryan Invision AP

1
Es llegeix en minuts

La coneguda actriu nord-americana Lindsay Lohan ha protagonitzat una polèmica imatge aquest dimarts a Moscou després de provar d’emportar-se els fills d’uns refugiats al seu hotel sense permís. L’incident, que va ser retransmès en directe per l’actriu, s’ha tornat viral. 

En el vídeo es veu com Lohan, mentre va amb el seu cotxe de luxe, veu en la foscor a una família de sensesostre. Decidida a ajudar-los, l’actriu baixa del cotxe i els diu, en anglès, que si volen anar a dormir al seu hotel. Els sensesostre, que van resultar ser una família de refugiats sirians, no van entendre l’actriu i van provar de fugir davant la seva insistència. 

Traficants de nens

“Si algú us ofereix una casa i un llit, com jo faig ara, aneu-hi”, deia als sensesostre, que van preferir no escoltar-la i anar-se’n amb les seves pertinences. L'actiu va començar a perseguir la família, amb qui va deixar de mostrar la seva amabilitat, ja que assegurava que, si no volien deixar marxar als seus fills, era una prova que eren traficants de nens.

Notícies relacionades

Va ser llavors quan l’actriu no va acceptar un no per resposta i va provar d’emportar-se per força els nens, iniciant una ridícula persecució pels carrers de la capital russa. 

“Estan arruïnant la cultura àrab”, es va posar a cridar llavors, mentre la família s’allunyava amb els petits. La ‘celebrity’ va provar llavors de ficar els petits dins del seu cotxe, però la mare de la família la va empènyer i la va tirar a terra. L’escena ha portat la intèrpret a rebre crítiques de tota mena. “Estic en xoc ara mateix... ¡Estic tan espantada!”.