Polèmica a Twitter

Santiago Segura critica el masclisme d'un anunci i se li torna en contra al recordar-li el seu passat

A Twitter li retreuen que denunciï el masclisme d'una imatge recordant-li les seves imatges envoltat de dones sense roba a Torrente

santiago segura

santiago segura

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Santiago Segura tenia bona intenció al denunciar el masclisme d’un anunci, però se li va tornar en contra. A les xarxes socials hi ha qui creu que l’opinió del director en aquest cas no té gaire vàlua, i li retreuen la seva actitud al llarg de la seva trajectòria. 

Tot va començar amb un comentari a Twitter sobre un anunci de tabac dels setanta. "Cap dona diu que no a Winchester", deia el lema de l’esmentada publicitat. El director i protagonista de 'Torrente' el va rescatar a les seves xarxes socials provant de denunciar la fotografia.

A la imatge, un home envoltat de set dones, les que en teoria no podien negar-s’hi. En el comentari de Santiago Segura, parlavad’"anunci megamasclista" que avui ens pot semblar còmic, "si no fos perquè és lamentable". 

Torrente

Notícies relacionades

Així l’hi feia veure la Paula a Twitter, que irònicament li ensenyava una altra foto "amb molt de ganxo" i que ella personalment preferia. La imatge del mateix Segura envoltat de quatre dones amb poca roba durant la presentació d’una de les pel·lícules de Torrente.

Els retrets van continuar, i un altre usuari li va dir que a les pel·lícules de Torrente totes les dones eren "putes o analfabetes", davant de la qual cosa el director va respondre que ells també són representats de manera denigrant.