ALS ESTATS UNITS

Un restaurant col·loca amb marihuana les llagostes abans de cuinar-les

"L'animal ja morirà, així que és molt més humà donar-li un viatge més amable", defensa la propietària del local

30096117 59

30096117 59

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Si fa uns mesos Suïssa va prohibir la pràctica culinària habitual de cuinar les llagostes llançant-les vives en aigua bullint, com a part d’una revisió i enduriment de les seves normes de protecció animal, ara un restaurant de Southwest Harbor, a Maine (Estats Units), el Charlotte’s Legendary Lobster Pound, s’ha fet popular per la seva particular manera de servir a les herbes aquests suculents crustacis. 

Segons ha explicat la propietària del local aquest mètode "és molt més humà" per a l’animal. Charlotte Gill ha relatat al Mount Desert Islander la seva insòlita tesi: "La llagosta ja morirà, així que és molt més humà donar-li un viatge més amable." El mètode de la xef consisteix en una cosa semblant a ficar al "bany maria de marihuana" la bestiola.

El restaurant Charlotte’s Legendary Lobster Pound, a Maine, Estats Units. / FACEBOOK

La primera vegada que va posar en pràctica la seva idea va col·locar una llagosta en una caixa amb uns quants centímetres d’aigua i després li va exhalar una mica de fum de marihuana a dins. Segons la propietària, l’animal es va mostrar més tranquil. Aquest primer ratolí llagosta, el qual va batejar com a Roscoe, va ser tornat al mar, en agraïment per haver participat en l’experiment de Charlotte, que a més de tenir el restaurant tenen llicència per plantar marihuana.

Prohibit coure-les en viu

A més deSuïssa, Nova Zelanda també va prohibir ja el 1999 l’ebullició de les llagostes vives. Al país helvètic, el mètode recomanat per cuinar aquests crustacis és electrocutant-los o apunyalant-los al cap abans de llançar-los a l’olla bullint.

Notícies relacionades

"Aquestes són opcions horribles", ha manifestat la regent del Charlotte’s Legendary Lobster Pound.  "Si els traiem la vida, tenim la responsabilitat de fer-ho de la manera més humana possible".

Segueix Extra a Facebook